Tietosuojatiedot

SULJE -
  • fair play
  • evästeet
Liity, jotta saat Saat Liity, jotta saat 77 ILMAISPYÖRÄYTYSTÄ Talletusta ei tarvita & jopa ja jopa 200 $ 200 $ TERVETULOBONUKSENA TERVETULOBONUKSENA
Käyttöehdot ovat voimassa

Tietosuojatiedot käyttäjille

JOHDANTO

Yhtiö (kuten määritetty asiaan kuuluvassa Käyttäjäsopimuksessa), tarjoaa online-rahapelipalveluja (yhteinen nimitys näille on “Palvelut”). Yhtiö on osa 888 liikeyhtymää ("Konserni", "me", "meidän" tai "meidät"), joka sisältää jäljempänä kohdassa "KONSERNI” määritellyt yksiköt.

Konserni on erittäin sitoutunut turvaamaan käyttäjiensä (“Käyttäjä(t)”, “sinä” tai “sinun”) yksityisyyden odotukset. Tämän vuoksi olemme ottaneet käyttöön nämä Tietosuojatiedot, jossa kuvataan tietosuojakäytäntöjämme, mukaan lukien miten keräämme, käytämme, paljastamme ja suojaamme Henkilötietojasi sekä Henkilötietojesi oikeuksia.

Näistä tietosuojatiedoista saat lisätietoja seuraavista:

  • KONSERNI
  • MITÄ TIETOJA KERÄÄMME?
  • HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN EHDOT
  • ALAIKÄISET
  • MITEN KÄYTÄMME KERÄTTYJÄ TIETOJA?
  • MARKKINOINTI
  • KENEN KANSSA JAAMME TIETOJA?
  • TIETOJEN KANSAINVÄLINEN SIIRTO
  • KOLMANNEN OSAPUOLEN SEURANTATEKNIIKKA
  • KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT
  • HENKILÖTIETOJEN TALLENTAMINEN
  • OIKEUTESI
  • MITEN PIDÄMME TIETOSI SUOJATTUINA
  • TIETOSUOJATIETOJEN MUUTOKSET
  • YHTEYSTIEDOT

Suosittelemme, että luet tietosuojatiedot huolellisesti, jotta osaat tehdä päätöksiä henkilötietojesi käytöstä faktojen perusteella. Kun vierailet konsernin verkkosivustoilla, mobiilisovelluksissa tai muissa verkko-omaisuuksissa tai luot tilin Palvelujemme kautta, osoitat täten, että olet lukenut ja ymmärtänyt nämä Tietosuojatiedot.

Jos käytät urheiluvedonlyöntipalvelujamme, henkilötietojesi käyttöön sovelletaan palveluntarjoajamme Kambin tietosuojakäytäntöä. Kambi tarjoaa meille urheiluvedonlyönnin riskienhallinta-alustan ja avustaa 888:n palveluissa tehtyjen vetojen arvioinnissa. Kambin tietosuojakäytäntö on saatavilla täältä.

KONSERNI

Yhtymään kuuluvat seuraavat yritykset, jotka kaikki on rekisteröity osoitteeseen Level G (Office 1/4241), Quantum House, 75, Abate Rigord Street, Ta' Xbiex XBX 1120, Malta:

  • Virtual Digital Services Limited;
  • 888 Ireland Limited;
  • 888 Spain PLC;
  • 888 Denmark Limited;
  • 888 Sweden Limited;
  • 888 Portugal Limited;
  • 888 Virtual Marketing Services Italia Limited; ja
  • 888 Romania Limited.

Yhtymään kuuluvat myös seuraavat yritykset, jotka kaikki on rekisteröity osoitteeseen 601-701 Europort, Gibraltar:

  • Cassava Enterprises (Gibraltar) Limited; ja
  • 888 UK Limited

Eri yksikköjen yhteystiedot ovat saatavilla osassa ”YHTEYDENOTTOTAVAT”.

Yhtymä tarjoaa Palveluita seuraavien sovellusten ja alustojen kautta (yhteisesti ”Alustat”):

  • Internet-sivustot, mukaan lukien tämä verkkosivusto;
  • ladattavat sovellukset ja ohjelmistot, esimerkiksi mobiilisovelluskaupoista saatavilla olevat sovellukset ja PC- sekä Mac-pöytäkoneiden ladattavat ohjelmistot
  • Ei-ladattavat verkkosovellukset (esimerkiksi Flash- ja HTML5-sovellukset ja muut vastaavat); ja
  • Facebook-sovellukset.

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME?

Keräämme kahdenlaisia ​​tietoja käyttäjiltämme:

  • Henkilökohtaiset tiedot

    Ensimmäinen keräämämme tietotyyppi yksilöi tai voivat kohtuudella yksilöidä yksittäisen kohtuullisen ponnistuksen (“Henkilötiedot”). Kerättävät henkilötiedot voivat koostua seuraavista:

    • Tilin tiedot: Kun luot tilin ja rekisteröidyt Palvelujen käyttäjäksi, sinua pyydetään antamaan tiettyjä henkilötietoja, kuten: etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, sukupuoli, syntymäpäivä, henkilönumero, ikä, postiosoite, henkilöturvatunnus, verotustunnus, puhelinnumero ja ammatti. Lisäksi voimme kerätä määrättyjä tietoja useiden eri rahapelisäädösten mukaisesti. Näitä ovat asiakkaan henkilöllisyyden varmistamisen ja rahanpesun torjunnan edellyttämien lakisääteisten vaatimusten noudattaminen, mihin sisältyy esimerkiksi varojesi alkuperän selvittäminen.
    • Virallinen henkilötodistus: Joissakin tapauksissa sinun on annettava jäljennös valtion myöntämästä henkilötodistuksesta henkilöllisyyden vahvistamisprosessia varten. Huomaa, että nämä tiedot ovat välttämättömiä joidenkin Palveluiden ominaisuuksien kannalta.
    • Pelitiedot: Jotta voisimme tarjota Palveluita, tallennamme automaattisesti tiliisi ja Palvelujen käyttöön liittyviä tietoja mukaan lukien tiedot liittyen tapahtumiin, talletuksiin, saldoon, vetoihin, nostoihin, bonuksiin ja voittoihin. Keräämme myös tietoja mahdollisista rahapeliongelmista ja -riippuvuuksista palveluissamme tapahtuvan pelikäytöksesi perusteella, jotta voimme varmistaa lain edellyttämän vastuullisen peliympäristön.
    • Taloustiedot: Jotta voit nauttia kaikista Palvelun toiminnoista (esim. asettaa vedon, tehdä ostoksia, pelata turnauksissa jne.), sinulta kerätään maksutietoja, kuten valuutta, luottokorttinumero ja pankkitilitiedot.
    • Vapaaehtoiset tiedot: Keräämme myös vapaaehtoisesti tarjoamiasi tietoja, kuten VIP-asiakkaidemme meille tarjoamia tietoja. Voit antaa tietoja esimerkiksi silloin, kun vastaat viestiimme, olet meihin yhteydessä sähköpostitse tai annat lisätietoja itsestäsi palveluiden käytön yhteydessä (esimerkiksi keskustelutoiminnoissa tai peleissä). Näihin tietoihin lukeutuu se informaatio, jota olet valmis jakamaan meille sinun ja meidän välisen asiakassuhteen parantamista ja kehittämistä varten sekä voidaksesi pitää tarvittavaa etäisyyttä palveluihimme (esimerkiksi tiedot siviilisäädystäsi ja perheestäsi, harrastuksistasi ja mielenkiinnon kohteistasi ja muut tiedot, joita jaat meille kyselyjen kautta).
    • Laitetiedot: Keräämme erityisiä liitäntätietoja ja tietoja laitteen, ohjelmiston tai laitteiston osalta. Nämä ovat tietoja, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa, kuten: laitteen yksilölliset tunnisteet (esim. UDID, IMEI, MAC-osoite), selaimen sormenjälkitoiminto, IP-osoite ja sijaintitiedot.
    • Puhelut: Tallennamme tai valvomme puhelinkeskusteluja asiakastuki-, koulutus- ja / tai turvallisuustarkoituksia varten.
    • Tapahtumat: tapahtumiemme aikana teemme haastatteluja sekä otamme valokuvia ja kuvaamme videoita, joissa osallistujat, puhujat, sponsorit ja näytteilleasettajat voivat näkyä. Jos näyt osallistujana, puhujana, sponsorina tai näytteilleasettajana ottamissamme valokuvissa ja kuvaamissamme videoissa, voimme käyttää tällaisia kuvia ja videoita kampanjatarkoituksiin. Voimme myös käyttää haastatteluasi kampanjatarkoituksiin (kuten esittämällä lainauksen haastattelusta).
    • Yhteisöpalvelut: Kun rekisteröidyt palveluihin yhteisöpalvelutilin (esimerkiksi Facebook-tilin) avulla tai yhdistät pelaajatilisi yhteisöpalvelutiliin, voimme käyttää yhteisöpalvelutilisi perustietoja. Niitä ovat esimerkiksi nimesi, syntymäaikasi, profiilikuvasi ja kaveriluettelosi sekä kaikki tiedot, jotka olet tililläsi julkisesti jakanut.
    • Kun käytät palveluita, voit ehkä kutsua kavereitasi palveluihin yhteisöpalvelun kutsutoiminnon avulla. Jos kaveri hyväksyy kutsusi, voimme hankkia häneltä esimerkiksi seuraavia henkilökohtaisia tietoja: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumeroa ja syntymäaika. Käytämme henkilökohtaisia tietoja näissä tietosuojatiedoissa määritettyihin tarkoituksiin. Luovutamme näitä tietoja ulkopuolisille tahoille vain näiden tietosuojatietojen ehtojen mukaisesti.
    • Ulkopuolisilta tahoilta keräämämme tiedot: Keräämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajilta henkilötietoja, kuten tietoja luottotietohistoriastasi luottoyhtiöiltä ja muilla Palvelun tarjoamiseen liittyviä taloudellisia tietoja sekä tietoja, jotka kerätään henkilöllisyytesi vahvistamiseksi ja petosten tai laittoman toiminnan estämiseksi.
  • Yleisluonteiset tiedot

    Toinen tietolaji on käyttäjiin liittyvät tunnistamattomat ja ei-tunnistettavat tiedot, jotka voidaan saattaa saataville tai kerätä, kun Käyttäjä käyttää Palvelua ("ei-henkilökohtaiset tiedot").

    Kerättävät ei-henkilökohtaiset tiedot koostuvat teknisistä tiedoista ja kootuista käyttötiedoista, ja niihin voi kuulua mm. käyttäjän käyttöjärjestelmä, selain, näytön tarkkuus, selaimen ja näppäimistön kieli, käyttäjän ”napsautuspolku” ja palveluihin liittyvä toiminta, Käyttäjän Palveluissa viettämä aika ja siihen liittyvät aikaleimat jne.

    Epäselvyyksien välttämiseksi kaikkia henkilökohtaisiin tietoihin liittyviä tai niihin liitettyjä ei-henkilökohtaisia tietoja pidetään Henkilötietoina niin kauan kuin tällainen yhteys tai yhteys on olemassa.

    Kerättävät yleisluonteiset tiedot

    • Sisäänkirjautumishistoria ja tekniset tiedot: Keräämme laitteesi lähettämiä teknisiä tietoja, mukaan lukien tietyt ohjelmisto- ja laitetiedot, esimerkiksi käytetty käyttöjärjestelmä ja selain, kieliasetus, käyttöajankohta ja sen sivuston verkkotunnus, josta tulit palveluihin, ja muut vastaavat. Näitä tietoja käytetään palveluiden toimintojen parantamiseen ja käyttösi sujuvoittamiseen.
    • Pelitiedot: Tallennamme pelitietosi, esimerkiksi talletuksesi, vetosi, bonuksesi, peli-istuntojesi keston ja parhaat pisteesi. Saatamme myös jakaa ja julkaista näitä tietoja missä tahansa käyttöympäristössämme.
    • Laite- ja yhteystiedot: Jos lataat ohjelmiston laitteeseesi, saatamme kerätä tietoja käyttämästäsi laitteesta tietoturvasyistä sekä petosten ja huijausten ehkäisemiseksi. Saatamme esimerkiksi kerätä tietoja siitä, mitä muita ohjelmistoja käytät samanaikaisesti ohjelmistomme kanssa, jotta voimme tunnistaa bottien ja haittaohjelmien kaltaiset uhat, ja tarkistaa, käytätkö VPN- tai välityspalvelinyhteyttä.
    • Analyysitiedot: Keräämme tietoja palveluiden käytöstä, kuten sovellusten käytöstä, lokitiedostoista, käyttäjän toiminnasta (esim. katsotuista sivuista, tietyillä sivuilla käytetystä ajasta, selaamisesta, napsautuksista, toimista jne.), aikaleimoista, hälytyksistä jne. Näitä tietoja kerätään mm. vianmääritysvirheitä ja vikoja sekä tutkimus- ja Palvelun käyttöä koskevia analyysitarkoituksia varten.
    • Nimettömät tiedot: Saatamme muuntaa palveluissa tai muilla keinoilla kerättyjä tietoja nimettömään muotoon tai poistaa niistä henkilökohtaisia osia, jotta tiedoista ei voida yksinään tunnistaa sinua. Tällaisten tietojen käyttämistä ja luovuttamista eivät koska mitkään näiden tietosuojatietojen rajoitukset, vaan saatamme luovuttaa niitä muille rajoituksetta ja mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien mainonta ja markkinointi.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYEHDOT

Käsittelemme henkilötietojasi sovellettavien tietosuojalakien edellyttämistä syistä.

  • Sopimuksen ja lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen
    Meidän on välttämättä käsitellä Henkilötietojasi siinä määrin kuin sopimus edellyttää sitä (esimerkiksi Käyttäjäsopimuksen mukaisesti) tai, jotta voimme noudattaa monia lakisääteisiä ja/tai määräysten mukaisia vastuitamme, mukaan lukien, mutta rajoittumatta pelkästään näihin, rahapelilisenssiemme ehtojen noudattaminen sekä mahdollisten rahanpesun torjuntaan ja asiakkaan henkilöllisyyden varmistamiseen liittyvän lainsäädännön noudattaminen.
  • Oikeutetut perusteet
    Käsittelemme Henkilötietojasi silloin, kun katsomme kyseisten tietojen käsittelyn olevan oman (tai kolmannen osapuolen) kannalta asianmukaisesti perusteltua, ja vain sillä ehdolla, ettei se ole omien etujesi, oikeuksiesi ja vapauksiesi kannalta vahingollista. Esimerkkejä asianmukaisin perustein tapahtuvasta tietojen käsittelystä ovat esimerkiksi seuraavat tapaukset: (i) suorittamamme Henkilötietojesi paljastaminen yhdelle tai useammalle yhteistyö-/tytäryhtiöllemme toimintojen uudelleenjärjestelyjen jälkeen tai yrityksen sisäisiä hallinnollisia tarkoituksia varten; (ii) vastuullisen pelaamisen käytäntöihin liittyvistä ongelmista kärsivien henkilöiden tunnistaminen ja tietojen hankkiminen; (iii) tietojen käsittely, jonka tarkoituksena on verkoston ja tietojen turvallisuuden varmistaminen, mukaan lukien luvattoman pääsyn ehkäisy sähköisen viestinnän verkkoomme; (iv) Palvelujemme koskemattomuuden suojaaminen torjumalla epäilyttävää vedonlyöntitoimintaa ja petollista toimintaa sekä raportoimalla ja jakamalla tietoa niistä; (v) määräyksien ja asetuksien noudattaminen; ja (vii) henkilötietojen jakaminen neuvonantajiemme ja ammattilaispalvelujen tarjoajiemme (kuten valvojat) kanssa, jotta voimme varmistaa toimintamme lainmukaisuuden ja alan parhaiden käytäntöjen noudattamisen.
  • Suostumus
    Käsittelemme Henkilötietojasi ensisijaisesti voidaksemme tarjota sinulle Palveluja. Toisinaan voimme kuitenkin pyytää erillistä suostumustasi Henkilötietojesi käsittelyyn. Tällaisissa tapauksissa Henkilötietojasi käsitellään kyseisen suostumuksen mukaisesti, ja voit peruuttaa suostumuksesi kirjallisesti milloin tahansa.
  • Henkilötietojen erityisluokat
    Suorittamassamme Henkilötietojesi käsittelyssä voidaan myös huomioida henkilötietojen erityisluokkia, kuten rodullinen tai etninen alkuperä (kuten EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen eli GDPR:n artiklassa 9 on määritetty). Käsittelemme tällaisia tietoja sekä jaamme niitä asianmukaisille viranomaistahoille (kuten toimintalisenssejä myöntäville tahoille tai lainvalvontaorganisaatioille) silloin, kun se on välttämätöntä seuraavia tarkoituksia varten (paikallisen lain sallimassa laajuudessa): (i) laittoman toiminnan ehkäisy tai havaitseminen, (ii) epärehellisen, epäasianmukaisen tai muulla tavalla vakavasti väärän käytöksen ehkäisy sillä ehdolla, että suostumuksesi saamisella voidaan estää kyseiset toimet. Lisäksi voimme käsitellä ja jakaa kyseisen kaltaisia tietoja silloin, kun se on tarpeellista sinun (tai muiden henkilöiden) taloudellisen hyvinvoinnin säilyttämiseksi (esimerkiksi vastuulliseen pelaamiseen liittyvistä ongelmista kärsivien henkilöiden kohdalla tapahtuva tietojen hakeminen ja säilytys).

ALAIKÄISET

Palveluja ei ole tarkoitettu eikä suunnattu alle 18-vuotiaiden henkilöiden käytettäviksi (“Lain mukaan täysi-ikäinen”). Jos et ole täysi-ikäinen, älä lataa tai käytä palveluita äläkä anna mitään henkilökohtaisia tietoja meille.

Pidätämme oikeuden tarkistaa mitkä tahansa sinulta kerätyt henkilökohtaiset tiedot. Jos havaitsemme, että käyttäjä, joka ei ole Lain mukaan täysi-ikäinen, on jakanut mitä tahansa tietoja, voimme jättää nämä tiedot huomiotta paitsi, jos niitä tarvitaan meitä sitovien lakisääteisten tai pakollisten velvoitteiden noudattamiseen. Jos sinulla on syytä uskoa, että alaikäinen on jakanut meille tietoja, ota meihin yhteyttä (yhteystiedot ovat kohdassa "YHTEYSTIEDOT").

MITEN KÄYTÄMME KERÄTTYJÄ TIETOJA?

Käytämme henkilötietojasi alla lueteltuihin tarkoituksiin:

  • Tilisi asettamiseen, hallinnoimiseen ja päivittämiseen;
  • Palvelujen (kuten vedonlyönti ja maksuprosessi) tarjoamiseen ja käyttöön;
  • Kommunikoimaan kanssasi ja pitämään sinut ajan tasalla palvelujemme uusimmista päivityksistä ja erikoistarjouksista;
  • Jos haluat määrittää VIP-statuksesi;
  • Palvelumme markkinoimiseksi (katso lisätietoja alla kohdassa "Markkinointi") sekä mainosten tarjoamiseksi, mukaan lukien käyttäytymismainonta;
  • Analyysien, tilastotietojen ja tutkimustarkoitusten suorittamiseksi, jotta Palveluja voidaan parantaa ja mukauttaa tarpeitasi ja mielenkiinnon kohteitasi varten (esimerkiksi kokoamalla yhteen raportit tiettyjen palveluiden ominaisuuksien käytöstä);
  • Asiakassuhteiden hallinnan tarkoituksiin ja palveluiden tukemiseen ja vianmääritykseen sekä kyselyihisi vastaamiseen;
  • Jotta voimme edelleen kehittää, muokata ja parantaa palveluita perustuen käyttäjien yleisiin asetuksiin ja käyttötarkoituksiin;
  • Tietoja käytetään vastuullisen peliympäristön tarjoamiseen.
  • Kommunikoidaksemme kanssasi kanssa ja käsitelläksemme pyyntöjäsi käyttää käyttäjän oikeuksia;
  • Tietoja käytetään tunnistamiseesi ja palveluiden tiettyjen toimintojen käyttöoikeuksiesi tarkistamiseen.
  • Havaitsemaan ja ehkäisemään petollista ja laitonta toimintaa tai muuta toimintaa, joka saattaa vaarantaa tai vaikuttaa kielteisesti Palvelujen eheyteen, mukaan lukien tunnistamalla toimintaasi liittyvät riskit Palveluissamme;
  • Tietoja käytetään käytäntöjemme ja käyttäjäsopimuksen rikkomusten tutkimiseen sekä niiden ehtojen noudattamisen valvontaan.
  • Tietoja käytetään palveluiden käyttöön liittyvien ristiriitojen tutkimiseen ja ratkaisemiseen.
  • Jos haluat auttaa meitä noudattamaan sääntelyperusteisia tai lakisääteisiä velvoitteitamme (kuten rahapelisäädösten, asiakkaan henkilöllisyyden varmistamiseen ja rahanpesun torjuntaan liittyvien vaatimusten noudattaminen), mukaan lukien varojesi tai tulojesi alkuperän todentamista varten, tai julkishallinnon viranomaisten vaatimuksien takia tai todistajaksi haastamisen tai samankaltaisen juridisen prosessin noudattamista varten tai hallintoviranomaisen pyynnön takia; ja
  • Lisäksi voimme käyttää Henkilötietojasi erityisen ja harkintaan perustuvan suostumuksen saatuamme esimerkiksi määrättyihin markkinointi- ja kampanjatarkoituksiin.

Jos et ole antanut suostumustasi (tai olet luopunut suostumuksestasi) henkilötietojesi käsittelyyn, voimme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä (a), kun käsittely on välttämätöntä sopimuksen kannalta (esim. sinun ja meidän välinen Käyttäjäsopimus) tai (b) kun käsittely on tarpeen laillisen velvoitteen noudattamiseksi; (c) jos käsittely on tarpeen konsernin oikeutetun edun mukaisesti (mukaan lukien markkinointi).

MARKKINOINTI

Konserni käyttää henkilötietojasi, kuten nimi, kotiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero jne. itse tai kolmannen osapuolen alihankkijoiden avulla tarjotakseen sinulle myynninedistämismateriaaleja liittyen Palveluihin sekä tuotteisiin, palveluihin, verkkosivustoihin ja sovelluksin, jotka liittyvät: (i) Konsernin muihin yrityksiin; (ii) tai (ii) Konsernin liikekumppaneihin ja tytäryhtiöihin (yhdessä: "Markkinointikumppanit"), joiden uskomme kiinnostavan asiakasta.

Voimme myös jakaa ja julkaista asiakkaan henkilötietoja markkinointikumppaneillemme, minkä tarkoituksena on tarjota erilaisia meidän tai markkinointikumppaniemme mielestä asiakkaalle tarpeellisia markkinointitarjouksia. Markkinointikumppanimme voivat käyttää näitä henkilötietoja erilaisiin markkinointikeinoihin, kuten suoriin sähköpostiviesteihin, postilähetyksiin, tekstiviesteihin ja puhelinmarkkinointiin.

Käytämme Henkilötietojasi ainoastaan voidaksemme tarjota sinulle kampanjamateriaalia oikeutetuin perustein ja silloin, kun meillä on siihen oikeutettu peruste tai olemme hankkineet erillisen suostumuksesi.

Voit milloin tahansa kieltäytyä meidän tai Markkinointikumppaniemme lähettämien lisämarkkinointitarjouksien vastaanottamisesta joko: markkinointiviestintää koskevien ohjeiden mukaisesti (kuten kampanjasähköpostiviestien tilauksen lopettamisen linkin napautuksen kautta), ”Oma tili” -sivulla tai ottamalla yhteyttä tukeen (yhteystiedot ovat kohdassa "YHTEYSTIEDOT"). Ota huomioon se, että kun peruutat markkinointiviestien vastaanottamisen, voimme silti edelleen lähettää sinulle palveluihin liittyviä päivityksiä ja ilmoituksia.

Huomautus: voit hallita tiettyjen mainos- tai sosiaalisten kampanjoiden toimitusta vastaavien kolmannen osapuolen alustojen (esimerkiksi Facebook) tarjoamien asetusten avulla.

Lisäksi, jos lataat mobiilisovelluksia laitteellesi Applen AppStore- tai Google Play -palvelusta, ainoa tapa estää ilmoitusten vastaanottaminen on muuttaa laitteen asetuksia.

KOHDENNETTU MAINONTA

Käytämme kolmannen osapuolen mainostekniikkaa mainosten näyttämiseen, kun vierailet Alustalla ja käytät Palveluja. Voit jättäytyä pois monien kolmansien osapuolten mainosverkostoista, mukaan lukien ne, joita käyttävät Network Advertising Initiativen ("NAI") ja Digital Advertising Alliancen ("DAA") jäsenet.

Jos haluat lisätietoja tällaisista NAI- ja DAA-jäsenten käytännöistä sekä siitä, mitä vaihtoehtoja sinulla on sen suhteen, miten nämä yritykset käyttävät tällaisia tietoja, mukaan lukien kieltäytyminen osallistumasta NAI- ja DAA-jäsenten mainosverkostoihin, käy näiden järjestöjen omissa verkkosivustoissa: http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp and http://www.aboutads.info/choices.

KENEN KANSSA JAAMME TIETOJA?

Emme vuokraa, myy tai jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolten kanssa (“Vastaanottajat”) paitsi näissä Tietosuojatiedoissa kuvatulla tavalla. Henkilötiedot julkistetaan vastaanottajille vain siinä määrin kuin ne vaaditaan tähän tarkoitukseen, kuten näissä tietosuojatiedoissa säädetään.

Jaamme henkilökohtaiset tiedot joillekin seuraavista vastaanottajista:

  • Jokainen korvaava palveluntarjoaja, jonka kanssa toimimme yhteistyössä Alustojen käyttämiseksi;
  • konsernin muut yritykset ja muut kumppaniyritykset
  • Pelien tarjoajat;
  • Alihankkijat ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat sekä niiden alihankkijat, mukaan lukien (mutta ei rajoittuen) pilvipalveluyritykset, markkinointiyritykset, henkilöllisyyden tarkastamis- ja petosten ehkäisypalvelut sekä muut tietojen todentajat;
  • Luottolaitokset ja luottoluokittelijat, mukaan lukien nimen, osoitteen ja iän tarkistamiset. Näihin vastaanottajiin kuuluu Call Credit. Voit lukea Call Creditin tietosuojakäytännöistä täältä: https://www.callcredit.co.uk/legal-information/bureau-privacy-notice;
  • Maksupalveluntarjoajat, maksunkäsittelijät ja pankit;
  • Kaikki kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat palveluja sovellettavan Konsernin tuotemerkkien toiminnan tai myynninedistämisen suhteen;
  • Kaikki kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat sinulle konkreettista palkintoa;
  • Kaikki kolmannet osapuolet, jotka järjestävät offline-tapahtumia tai turnauksia Konsernin sisällä toimivien yritysten puolesta tai niiden yhteydessä;
  • Hotellit ja lentoyhtiöt (esim. offline-tapahtumien ja kampanjoiden yhteydessä);
  • Tilintarkastajat, urakoitsijat tai konsernin liiketoimintaprosessien oikeudelliset, taloudelliset ja muut neuvonantajat;
  • Kaikki kolmannet osapuolet, jotka tutkivat, havaitsevat tai ehkäisevät petollista tai laitonta toimintaa tai auttavat meitä käytäntöjemme toteuttamisessa, mukaan lukien varojesi tai tulojesi alkuperän varmistaminen (esim. julkishallinnon viranomaiset, lainvalvontaelimet, pankit ja muut tutkivat organisaatiot);
  • Uhkapeliriippuvuuksien toimintaelimet;
  • Lupaviranomaiset, hallitusten ja sääntelyelimet, sovellettavien lakien ja määräysten mukaisesti; ja
  • Potentiaaliset ostajat, seuraajat tai sijoittajat jossakin konserniyrityksessä tai yrityskauppatapahtuman yhteydessä (esim. liiketoiminnan merkittävän osan myynti, sulautuminen, uudelleenjärjestely, konkurssi, vakauttaminen tai omaisuuserän myynti tai siirto) suhteessa konserniin kuuluviin yhtiöihin (tällöin hankkiva yhtiö tai luovutuksensaaja ottaa haltuunsa oikeudet ja velvollisuudet, jotka on kuvattu näissä tietosuojatiedoissa).

Näissä tietosuojatiedoissa lueteltujen tavoitteiden lisäksi jaamme henkilökohtaiset tiedot näiden vastaanottajien kanssa joitakin seuraavia tarkoituksia varten:

  • tällaisten tietojen tallentaminen puolestamme, esimerkiksi pilvipalveluissa
  • tällaisten tietojen käsittely liiketoimintamme tukemiseksi (esimerkiksi maksujen ja talletusten käsittely, käyttöoikeuksien todentaminen, toiminnan valvonta ja vilpillisen sekä laittoman toiminnan tunnistaminen ja ehkäiseminen)
  • Tutkimuksen, teknisen diagnostiikan tai analyysin suorittaminen;
  • Kohdistetun mainonnan sekä myynninedistämis- ja tiedotusmateriaalien kommunikointi markkinointikäytäntömme mukaisesti (ks. edellä oleva kohta "Markkinointi"); ja
  • Aina kun uskomme vilpittömästi, että tietojen paljastaminen on välttämätöntä oikeuksien tai oikeussuojakeinojen suojelemiseksi, noudattaaksemme käytäntöjämme (mukaan lukien käyttöoikeussopimus ja tietosuojatiedot), suojataksemme turvallisuutesi tai muiden turvallisuuden sekä tutkiaksemme tai estääksemme petoksia, turvallisuussyistä tai auttaaksemme meitä muussa liittyvässä teknisessä ongelmassa.

TIETOJEN KANSAINVÄLINEN SIIRTO

Koska toimimme globaalisti, Palvelujen tarjoaminen ja jokin erityinen tarve vaatimassaan laajuudessa voi edellyttää tässä Tietosuojakäytännössä määritetyllä tavalla tapahtuvaa Henkilötietojesi siirtämistä Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin. Näiden maiden tietosuojaa säätelevät ja muut lait eivät välttämättä ole yhtä kattavia kuin Euroopan talousalueen maissa.

Teemme parhaamme, jotta voimme varmistaa, että Henkilötietosi ovat Tietosuojakäytännön mukaisella tavalla suojattuja, joko sopimusteknisin keinoin (kuten käyttämällä Euroopan komission hyväksymiä tietojensiirron vakiosopimuslausekkeita, jotka ovat saatavilla täällä) tai muilla keinoin (kuten varmistamalla, että Euroopan komission päätöksissä määritetään, että mainitut ETA-maiden ulkopuoliset oikeustoimialueet tarjoavat riittävän tietosuojan, kuten täällä on esitetty).

Jos haluat lisätietoja henkilötietojen siirtämisestä ETA-alueen ulkopuolelle, ota meihin yhteyttä (yhteystiedot ovat kohdassa "YHTEYSTIEDOT").

KOLMANNEN OSAPUOLEN SEURANTATEKNIIKKA

Kun vierailet tai käytät Palveluitamme (esimerkiksi, kun vierailet verkkosivustoillamme), käytämme (ja valtuutamme kolmannet osapuolet käyttämään) jäljitteitä, evästeitä, pikseleitä, komentosarjoja, tunnisteita ja muita tekniikoita ("Seurantatekniikat").

Seurantatekniikat auttavat meitä automaattisesti keräämään tietoa sinusta ja verkkokäyttäytymisestäsi sekä laitteestasi (esimerkiksi tietokone tai mobiililaite) tietoja eri tarkoituksia varten, kuten parantamaan palvelujemme navigointia, parantamaan Palvelujemme tehokkuutta ja muokkaamaan kokemustasi Palveluissamme. Käytämme näitä tietoja myös kerätäksemme tilastoja palvelujemme käytöstä, analysoinnin suorittamiseksi, haluamasi sisällön toimittamiseksi ja hallinnoidaksemme palveluitamme käyttäjille, mainostajille, julkaisijoille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Annamme myös kolmannen osapuolen kerätä tietoja sinusta seurantatekniikan kautta. Saat lisätietoja osoitteesta Evästekäytäntö.

KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT

Palveluita käytettäessä saatat kohdata linkkejä kolmannen osapuolen sivustoihin, palveluihin tai sovelluksiin. Muista, että nämä tietosuojatiedot eivät koske mitään ulkopuolisia sivustoja, palveluita tai sovelluksia, vaikka ne olisivat käytettävissä, ladattavissa tai niitä muulla tavoin jaellaan palveluiden kautta.

Huomaa, että tällaiset kolmannen osapuolen sivustot, palvelut tai sovellukset ovat Konsernista riippumattomia. Emme ota vastuuta mistään yksityisyyden suojaa koskevista asioista tai muista oikeudellisista seikoista näihin kolmansien osapuolten verkkosivustoihin ja / tai palveluihin liittyen. Kannustamme sinua lukemaan huolellisesti tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen ja / tai palveluiden tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot, sillä niiden ehtoja, eikä meidän, sovelletaan kaikkeen vuorovaikutukseen tällaisten kolmansien osapuolten kanssa.

Sinun tulee aina tutustua tällaisten ulkopuolisten tahojen omiin tietosuojatietoihin huolellisesti, ennen kuin annat henkilökohtaisia tietoja niille.

Otat tietoisesti ja vapaaehtoisesti vastuullesi kaikki riskit minkä tahansa ulkopuolisen sivuston, palvelun tai sovelluksen käyttöön liittyen. Hyväksyt sen, että meillä ei ole mitään vastuuvelvollisuutta mistään tällaisista ulkopuolisista sivustoista tai niiden käytöstäsi.

HENKILÖTIETOJEN TALLENTAMINEN

Jos olet rekisteröitynyt tiliin Palvelujemme kautta, Konserni säilyttää henkilötietosi niin kauan kuin tilisi on aktiivinen. Lisäksi Ryhmä säilyttää Henkilötietosi ylimääräisten aikajaksojen ajan vain siinä määrin kuin on ehdottoman välttämätöntä, jotta Ryhmä voi noudattaa sovellettavia lakeja tai säädöksiä, joita ovat esimerkiksi soveltuvat rahapelisäädökset, asiakkaan henkilöllisyyden varmistamisen ja rahanpesun torjunnan säädökset sekä Ryhmän sopimusvelvoitteiden noudattaminen.

Lisäksi Ryhmä voi säilyttää Henkilötietojasi pidempiä jaksoja, mikäli tällaisten tietojen säilyttäminen on täysin välttämätöntä Ryhmän oikeutettujen perusteiden takia, kuten esimerkiksi petosten ehkäisyä ja rekisterien pitämistä varten, vastuulliseen pelaamiseen liittyvistä syistä, mahdollisiin kiistoihin liittyvien vaatimusten ratkaisuun tai esittämiseen ja tapauksissa, joissa soveltuva valvova viranomainen edellyttää sitä Ryhmältä.

OIKEUTESI

Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa sähköpostitse (yhteystiedot ovat kohdassa "YHTEYSTIEDOT") ja pyytää:

  1. Käyttämään tai poistamaan kaikkia sinuun liittyviä henkilötietoja.
  2. Muuttamaan tai päivittämään sinuun liittyviä henkilötietoja (esimerkiksi jos olet sitä mieltä, että henkilötietosi ovat virheellisiä, voit pyytää, että ne korjataan tai poistetaan). Huomaa, että voit myös pyytää, että korjaamme henkilötietojasi koskevia virheitä (paitsi jos tiedot on säilytettävä alkuperäisessä muodossaan voimassa olevien lakien ja asetusten mukaisesti);
  3. Että rajoitamme tai lopetamme henkilötietojesi käytön jatkamisen;
  4. Annamme henkilökohtaiset tiedot, jotka olet antanut meille koneellisesti luettavassa muodossa.
  5. Jos et hyväksy Henkilötietojesi käsittelyä (esimerkiksi markkinointitarkoituksiin);
  6. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi osaltamme tapahtuvaan tietojesi käsittelyyn (sillä ehdolla, että tällainen käsittely vaatii suostumuksesi eikä ole muuten lain edellyttämää toimintaa);
  7. Jos et halua olla pelkästään automaattiseen käsittelyyn perustuvan päätöksen kohteena, mukaan lukien profilointi, jollaisesta aiheutuu sinua koskevia juridisia vaikutuksia tai joka muuten vaikuttaa sinuun samalla tavalla merkittävästi, paitsi silloin, kun tällainen käsittely on välttämätöntä sinun ja meidän välisen sopimuksen noudattamiseksi tai jos se perustuu nimenomaiseen suostumukseesi, kuten tässä on määritetty.

Huomaa, että nämä oikeudet eivät ole ehdottomia ja pyyntöihin sovelletaan sovellettavia oikeudellisia vaatimuksia, mukaan lukien uhkapelisäännöt ja muut oikeudelliset ja eettiset raportointi- tai asiakirjojen säilytysvelvoitteet. Saatamme myös korjata, täydentää tai poistaa puutteellisia tai virheellisiä tietoja milloin tahansa oman harkintamme mukaan, sisäisten käytäntöjemme mukaisesti.

MITEN PIDÄMME TIETOSI SUOJATTUINA

Takaamme palveluiden ja tietojesi tietosuojan huolellisesti ja tarkasti. Estämme luvattoman käytön, takaamme tietosuojan ja käytämme verkosta keräämiämme tietojamme oikein useiden fyysisten ja teknisten suojausmenetelmien sekä käyttömenetelmien avulla. Ne vaihtelevat keräämiämme ja tallentamiamme tietojen luottamuksellisuusasteen mukaan.

Takaamme asiakkaidemme tietojen tietosuojan ja suojauksen alan vakiosuojausmenetelmien ja -tapojen avulla. Näitä ovat esimerkiksi seuraavat:

  • suojattu verkkotopologia, joka kattaa tietomurtojen estämisen ja palomuurijärjestelmät
  • salattu viestintä ja tietoliikenne
  • todennus ja käyttöoikeuksien valvonta
  • ulkoiset ja sisäiset auditoinnit.

Vaikka pyrimme suojaamaan tiedot kohtuullisin keinoin, emme voi olla vastuussa sellaisten henkilöiden toimista, jotka käyttävät palveluita luvattomasti tai väärin. Tämän vuoksi emme millään tavoin suoraan tai epäsuorasti anna takuuta sille, että kykenisimme estämään tällaisen käytön.

TIETOSUOJATIETOJEN MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä tietosuojatietoja milloin tahansa, joten vieraile tällä sivustolla säännöllisesti. Ilmoitamme näiden Tietosuojatietojen olennaisista muutoksista ja/tai lähetämme sinulle sähköpostiviestin tällaisista muutoksista sähköpostiosoitteeseen, jonka olet antanut meille. Tällaiset olennaiset muutokset tulevat voimaan neljäntoista (14) vuorokauden kuluttua siitä, kun tällaisesta ilmoituksesta on ilmoitettu jollakin edellä mainituista menetelmistä. Muussa tapauksessa kaikki muut näiden Tietosuojatietojen muutokset tulevat voimaan ilmoitetuista viimeisimmistä tarkistetuista päivämääristä alkaen, ja Palvelujen jatkaminen viimeisimmän päivämäärän jälkeen merkitsee kyseisten muutosten hyväksymistä ja sitoutumista niihin.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on yleisiä Palveluita koskevia kysymyksiä tai tietoja, joita keräämme sinusta ja miten käytämme niitä, ota yhteyttä jonkun alla luetellun yrityksen kautta alla kuvatulla tavalla:

Seuraavien lainkäyttöalueiden osalta: Ryhmän Rekisterinpitäjän nimi Yhteystiedot
Jos pelaat tai rekisteröit tiliä Yhdistyneessä kuningaskunnassa 888 UK Limited Attn: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
support@888.com
Jos käytät vedonlyöntituotteitamme Irlannissa 888 Ireland Limited Attn: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
support@888.com
Ruotsi 888 Sweden Limited Attn: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
kontakt@888.se
Portugali 888 Portugal Limited Attn: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
suporte@888.pt
Espanja 888 Spain PLC Attn: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
Soporte@888.es
Tanska 888 Denmark Limited Attn: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
Kontakt@888.dk
Italia 888 Virtual Marketing Services Italia Limited

Huomioi, että tämä yksikkö on saanut Italian tulli- ja monopoliviraston (“Agenzia delle Dogane e dei Monopoli” tai “ADM”) myöntämän lisenssin Palvelujen tarjoamiseen Käyttäjille Italiassa ja sen rekisteröity toimipaikka on Gibraltarissa osoitteessa 57/63 Line Wall Road.
ADM on itsenäinen rekisterinpitäjä, joka suorittaa perusteltua ja asianmukaista julkista valvontaa ja hoitaa julkiselle elimelle annettua tehtävää.
Ota yhteyttä ADM:ään osoitteessa Ufficio Gioco a Distanza via della Luce 34, a/bis - 00153 Roma, jos haluat lisätietoja siitä, miten ADM käsittelee Henkilötietojasi.
Attn: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
Supporto@888.it
Romania 888 Romania Limited Attn: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
Suport@888.ro
Mikäli pelaat jossakin Euroopan yhteismarkkina-alueen jäsenvaltiossa (pois lukien maat, joissa on käytössä paikallinen toimintalisenssi, kuten Yhdistynyt kuningaskunta, tai jos tässä Osassa ilmoitetaan toisin) tai Uudessa-Seelannissa. Virtual Digital Services Limited Attn: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
support@888.com
Kaikki muut lainkäyttöalueet Cassava Enterprises (Gibraltar) Limited Attn: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
support@888.com

Pyrimme vastaamaan kohtuullisen ajan kuluessa. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa. Jos olet tyytymätön vastauksiimme, voit tehdä valituksen soveltuvalle tietosuojavalvontaviranomaiselle.



Tietosuojailmoitus on laadittu englannin kielellä. Mikäli Tietosuojatietojen minkä tahansa käännetyn version ja englanninkielisen version välillä on ristiriitaisuuksia, englanninkielisen version merkitys on ensisijainen siinä laajuudessa, jossa asuinpaikkasi oikeustoimialueen paikallisesti sovellettava laki sen sallii.


Päivitetty viimeksi huhtikuussa 2019

Lisätietoja yksityisyydestä ja turvallisuudesta:


fair play
evästeet
Liity, jotta saat Saat Liity, jotta saat 77 ILMAISPYÖRÄYTYSTÄ Talletusta ei tarvita & jopa ja jopa 200 $ 200 $ TERVETULOBONUKSENA TERVETULOBONUKSENA
Käyttöehdot ovat voimassa
TIETOJA MEISTÄ

Tervetuloa parhaimpaan retro Vegas kasino kokemukseen!

Lue lisää
NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Ohjeet pelaamisen aloittamiseen vaihe vaiheelta

Lue lisää
777 VOITTAJAT

Liity 777-sivuston voittajiin!


Tekijänoikeudet 2015 - 2019 omistaa 888 Group. Kaikki oikeudet pidätetään.
888 Holdings plc on listattu Lontoon pörssiin.
Cassava Enterprises (Gibraltar) Limited on saanut toimilupansa tarjota verkkopelipalveluja Gibraltarin lakien mukaisesti (etärahapelilupien numerot 022 ja 039), eikä se esitä tarjoavansa näitä palveluja muilla lainkäyttöalueilla.
Yhdistyneessä kuningaskunnassa palvelujamme tarjoaa 888 UK Limited, joka on Gibraltarissa perustettu yhtiö, joka on Ison-Britannian uhkapelivaltuuston valtuuttama ja säätelemä.
Euroopan yhteismarkkina-alueen jäsenmaissa (pois lukien maat, joissa palvelujamme tarjotaan paikallisen toimiluvan alaisuudessa) palvelujamme tarjoaa Virtual Digital Services Limited, joka on perustettu Euroopan unioniin kuuluvalla Maltalla.
Virtual Digital Services Limited toimii Maltan lakien mahdollistaman uhkapelitoimiluvan MGA/B2C/543/2018 turvin. Kyseinen toimilupa on myönnetty 7/01/2019.
Irlannissa vedonlyöntituotteidemme operoijana toimii 888 Ireland Limited, joka on Maltalle perustettu ja Irlannin veroviranomaisten valtuuttama ja säätelemä yhtiö.
Gibraltarissa toimivien yhtiöidemme osoite on seuraava: 601-701 Europort, Gibraltar.
Maltalla toimivien yhtiöidemme osoite on seuraava: Level G, Quantum House, 75, Abate Rigord St., Ta’ Xbiex, XBX 1120, Malta
Uhkapelit voivat aiheuttaa riippuvuutta, joten pelaa vastuullisesti. Saat lisätietoja tarjolla olevasta tuesta käymällä vastuullisen pelaamisen sivullamme